Один із кращих оркестрових колективів Європи завітає в Ужгород

Один із кращих оркестрових колективів Європи завітає в Ужгород
Це саме він відкрив усьому світу неповторну музику Бориса Лятошинського, Євгена Станковича, Мирослава Скорика і багатьох інших українських композиторів.

 

До Ужгорода уперше за 16 років завітає Національний заслужений академічний симфонічний оркестр України. Концерт відбудеться 16 жовтня у облмуздрамтеатрі у рамках 18-го фестивалю класичної та сучасної музики «Музичне сузір’я». Початок о 18:30.

Віктор ТЕЛИЧКО, голова Закарпатської обласної організації Національної спілки українських композиторів:

— Без перебільшення це найкращий симфонічний оркестр України, один із кращих оркестрів Європи, який відкрив усьому світу неповторну музику Бориса Лятошинського, Євгена Станковича, Мирослава Скорика і багатьох інших українських композиторів. Від якого була в захваті публіка у Новій Зеландії та залах у США, Японії, у Китаї. До нас приїжджає потрійний склад оркестру (90 осіб), присутні і видові інструменти: англійський ріжок, альтова флейта та інші. На превеликий жаль сцена філармонії не здатна прийняти стільки людей, концерт відбудеться в Закарпатському облмуздрамеатрі. І відбувається у рамках туру, присвяченого 100-річчю Національного заслуженого академічного симфонічного оркестру України. Він відбудеться 16 жовтня, у вівторок, о 18:30. Концерт у двох відділах із антрактом.

 

13 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів