Вурда та бринза – головні продукти на столі майже кожної родини в гірських селах Міжгірщини

Вурда та бринза – головні продукти на столі майже кожної родини в гірських селах Міжгірщини
Хоч роблять овечий сир господарі за одним і тим самим рецептом, та у кожного смак цього продукту відрізняється.

 

Де в Пилипці на Міжгірщині можна покуштувати найсмачніший овечий сир, тутешні знають добре. Відразу направляють до обійстя пані Калини. А тут якраз приготування вурди у самому розпалі. Господиня каже, за своє життя зварила не одну тонну вурди. А щоб продукт вийшов смачним, має значення кожна деталь.

М-студіо

 

14 жовтня 2018р.
Çàãðóçêà...

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів

Залишити коментар:

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без будь-яких попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані правоохоронним органам, якщо від них надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати посилання та рекламні повідомлення!

Необхідні поля позначені наступним символом:*