Жахлива смерть на сільській дорозі в Закарпатті

Жахлива смерть на сільській дорозі в Закарпатті
Водій "під шафе" на іномарці збив насмерть пішохода, потім вилетів у кювет і врізався в огорожу.

 

Напередодні, 14 жовтня,  до чергової частини Дубівського відділення поліції надійшло повідомлення від лікаря швидкої допомоги про те, що в селі Нересниця Тячівського району, неподалік місцевої АЗС, сталася ДТП з потерпілими.

Прибувши на місце пригоди, слідчо-оперативна група поліції Дубового встановила, що автомобіль марки «Оpеl Аstrа» іноземної реєстрації, за кермом якого перебував 22-річний житель села Вільхівці Тячівського району, виїхав на зустрічну смугу руху та допустив наїзд на пішохода – 40-річного жителя Вільхівців. Далі автомобіль з’їхав у кювет і зіткнувся з парканом.

Потерпілий від отриманих травм помер на місці події. Водій отримав незначні тілесні ушкодження, «швидка» доставила його в Тячівську лікарню. Там з’ясувалося, що молодий чоловік перебуває в стані алкогольного сп’яніння, у нього виявили 0,49 проміле алкоголю.

Поліція розпочала за фактом смертельного ДТП розслідування. Фігуранта справи  затримано в порядку статті 208 КПК України. Йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

15 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів