"Ужгород" програв у Коломиї, але сьому сходинку зберігає

"Ужгород" програв у Коломиї, але сьому сходинку зберігає
Перше коло (11-й) в аматорській лізі України ФК «Ужгород» завершував у Коломиї поєдинком із місцевим «Покуттям».

 

Дорога до Коломиї для ужгородської команди видалася непростою – з пригодами, через поломку ужгородці прибули до місця призначення перед стартом матчу.

Можливо цей фактор таки дався взнаки, бо вже чи не перша атака господарів призвела до взяття воріт нашої команди. Спочатку кіпер «Ужгорода» удар парирував, друге добивання бере на себе стійка, а вже третє добивання від гравця «Покуття» стало вирішальним – 1:0.

Далі гра перейшла в спокійне русло, ужгородці навіть мали можливість відновити паритет Сергій Машталір завдав удару головою – заслабко. На 27-ій хвилині господарі знову погрожували воротам Ю.Славіка, однак наш кіпер, хоч із труднощами, але відводить загрозу.

Другий тайм проходив в переважній більшості в центральні йзоні, а на 62-й хвилині господарі зуміли таки забити вдруге. На 62-ій хвилині  після подачі з кутового відзначається Андрій Топчевський - 2:0.

На 81-ій хвилині ужгородці втратили найнебезпечніший епізод: послідувала діагональ з глибини поля і Микита Гальчак вийшов на ударну позицію і пробив у ближній кут метрів із 14-ти. Воротар парирує. Тож «Ужгород» терпить виїзну поразку – 0:2.

Тим не менш, попри другу поспіль поразку, «Ужгород» зберігає за собою сьому сходинку в турнірній таблиці з 9-ма очками в активі.

Турнірне становище: ОДЕК (Оржів), ФК «Малинськ» - 13 очок; «Рочин» (Соснівка), «Карпати» (Галич) – 16; «Покуття» (Коломия) – 15; «Агрон» (Великі Гаї), ФК «Ужгород» - 9; «Кристал» (Чортків) – 7; «Тернопіль-ДЮСШ», СК «Хмельницький» - 1.

Наступний матч в аматорській лізі «Ужгород» зіграє через тур (13-й тур) на виїзді з «Рочином» (Соснівка, Львівська обл.).

 

15 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів