Сорок художників, графіків та скульпторів виставилися у колишній столиці Карпатської України

Сорок художників, графіків та скульпторів виставилися у колишній столиці Карпатської України
У другу неділю жовтня художники України відзначили своє професійне свято. Напередодні в Хусті народне творче об’єднання «Митець Верховини» традиційно презентувало звітну виставку своїх членів.

 

Цього року рекордна кількість художників, а це близько 40, котрі виставили по дві роботи – кожен. Відтак полотен представлено удвічі більше, ніж авторів.

Власне, звітний вернісаж різноплановий та різножанровий. Тут бачимо живопис, графіку, скульптуру тощо. На урочисте ж відкриття художньої виставки завітало чимало гостей, аби не лише потішити око мистецтвом, а й підтримати його і привітати тих, хто вибрав його собі за професію.

До прикладу, В’ячеслав Попович – художник з Виноградова, однак також роки… є членом «Митця Верховини». Нині експонував дві свої картини. Мальовничі пейзажі, розкішні натюрморти, глибокі портрети – це все творчий доробок об’єднання, який просто вразив присутніх.

Триватиме виставка у Хустській міській картинній галереї два тижні, а це – до кінця жовтня. Далі переїде в іншу галерею Хуста.

Джерело: М-Студіо

 

16 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів