Потонути у смітті: чи лишиться комунальне підприємство закарпатського Чопа без електропостачання?

Потонути у смітті: чи лишиться комунальне підприємство закарпатського Чопа без електропостачання?
ПрАТ «Закарпаттяобленерго» попередило КП «Чистий Чоп» про припинення постачання електричної енергії на об’єкти підприємства.

 

Упродовж останніх кількох місяців триває тенденція до накопичення боргів за спожиту електроенергію Комунальним підприємством Чопської міської ради «Чистий Чоп», інформує прес-служба ПрАТ «Закарпаттяобленерго». Як йдеться у повідомленні , станом на 02.10.2018 року заборгованість підприємства перед електриками сягнула 626,6 тис. грн.

З огляду на це в обленерго нагадали, що, згідно з вимогами Правил роздрібного ринку електричної енергії, у разі невиконання умов договору передбачено припинення повністю або частково постачання електричної енергії споживачу у разі наявності заборгованості з оплати за спожиту електричну енергію відповідно до умов договору з електропостачальником.

В обленерго також попередили Комунальне підприємство Чопської міської ради  «Чистий Чоп» та Чопську міську раду, що в разі несплати рахунків,  виставлених ПрАТ «Закарпаттяобленерго», буде припинено постачання електричної енергії на об’єкти  КП «Чистий Чоп».

Відключать КП "Чистий Чоп" від електроенергії 22.10.2018 року з 9.00 годині!  

У ПрАТ «Закарпаттяобленерго» також нагадали, що, згідно з ПРРЕЕ та іншими законодавчими актами, споживач зобов’язаний ужити комплекс заходів, спрямованих на запобігання травматизму, пошкодженню обладнання, негативним екологічним та іншим наслідкам, оскільки, згідно з п.5.2.6. Правил, постачальник електричної енергії не несе відповідальності за майнову шкоду, заподіяну споживачу або третім особам внаслідок припинення або обмеження електропостачання, здійсненого у порядку, встановленому ПРРЕЕ.

 

 

17 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів