Дві закарпатські команди попереду в дитячій першій футбольній лізі

Дві закарпатські команди попереду в дитячій першій футбольній лізі
У вищій лізі дитячо-юнацької футбольної ліги відбувся 6-й тур в рамках якого дві команди ужгородського СДЮСШОРуU-16 та U-17 грали вдома з однолітками луцької «Волині». Підопічні Михайла СтегуриU-16 поступилися волинянам 1:2, а от команда Володимира Мухлиніна зіграла внічию – 2:2. На виїзді інші дві команди СДЮСШОР U-14 таU-15 зустрічалися з іншими представником Волинської області BRW-BIK (Володимир-Волинський). Молодша команда зіграла внічию – 2:2 (тренер Микола Фанта), а підопічні Тараса Вайданича (U-15) поступилися господарям з рахунком – 0:2.

 

Тим не менш усі команди СДЮСШОРу перебувають у першій половині турнірної таблиці і в загальнокомандному заліку йдуть на п’ятій сходинці з 38-ма очками в активі.

Загальнокомандна таблиця після 6-го туру в вищій лізі. Група 4:

У першій лізі ДЮФЛУ в першій лізі в рамках 8-го туру відбулося закарпатське дербі – ДЮСШ Тячів удома приймав ДЮФК «Зінедін» (Ужгородський район) у матчах обох вікових груп U-15 та U-17 перемагають представники  Ужгородщини – 4:3 та 1:0. Інша команда з Закарпаття мукачівський МФА цей тур пропускав. Тим не менш, незважаючи на те, що МФА цей тур пропустив, мукачівціпродовжують утримувати лідерство в обох вікових групах U-15 та U-17.

До вашої уваги загальнокомандна таблиця після 8-го туру:

Вже в середу, 17 жовтня  команди МФА  зіграють матч 14-го туру (перенесений поєдинок з другого кола) на виїзді зі львівською «Галичиною», а 21 жовтня в рамках 9-го туру також гратимуть на виїзді з івано-франківським ДЮСШ-3.

«Зінедін» 9-й тур проведе вдома з львівською «Галичиною», а ДЮСШ Тячів цей тур пропускає.

 

17 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів