Мукачево зустрічає пасажирів з потягів розбитою привокзальною площею

Мукачево зустрічає пасажирів з потягів розбитою привокзальною площею
Дорога тут схожа на смугу перешкод: то трамплін, то вибоїна...

 

Роками без ремонту. В Мукачеві досі вистачає доріг, які асфальту ще не бачили. Такі автошляхи є як в центрі міста, так і в спальних мікрорайонах. Турбує мукачівців і стан площі перед залізничним вокзалом.

Так зустрічає Мукачево тих, хто вирішив сюди приїхати залізничним транспортом. Дорога тут схожа на смугу перешкод. То трамплін, то вибоїна. Водії кажуть, площа перед вокзалом – це фактично обличчя міста, а виглядає воно не надто привабливо.

Дороги тут фактично нема, хоч поруч автовокзал та школа, також розміщені на вулиці і різноманітні офіси, працівники яких інколи не можуть під’їхати до місця роботи.

Ще одна вулиця, де дороги також немає – Гулака-Артемовського. Про асфальт люди мріють не один десяток років.

А в мікрорайоні Росвигово жителі вулиці Зеленої також неодноразово звертались до влади з проханням відновити тут покриття. Та результату жодного. Вистачає в місті і ям на дорогах, які не так давно капітально ремонтували.

Тож, як бачимо, проблемних доріг в місті вистачає, тим часом люди сподіваються і вірять, що колись і до їхніх вулиць дійде черга і вони нарешті зможуть ходити та їздити рівними та якісними автошляхами.

Джерело: М-Студіо

 

17 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів