Ужгородський національний університет був представлений на Міжнародній науковій конференції в Тунісі

Ужгородський національний університет був представлений на Міжнародній науковій конференції в Тунісі
Міжнародна екологічна конференція, присвячена питанням сталого розвитку довкілля «International Conference on Sustainable Agriculture and Environment», пройшла з 8 по 10 жовтня у місті Хаммамет, Туніс (Африка).

 

У конференції взяли участь науковці з 14 країн: Сполучених Штатів Америки, Туреччини, Індонезії, Бельгії, Тунісу, Єгипту, Малайзії, Алжиру, Німеччини, Франції, України, Марокко, Італії, Йорданії. Під час конференції працювало 8 секцій.

Доцент кафедри ентомології та збереження біорізноманіття біологічного факультету УжНУ Людмила Симочко була запрошена виступити з доповіддю «Food Security In Agroecosystems – Risks For Human Health - Продовольча безпека - ризики для здоров'я людини» у якій вона висвітлила результати досліджень харчової безпеки та оцінки ризиків для здоров’я людини на території України. Також ужгородський науковець була модератором двох секцій: «Мікробіологія» і «Продовольча безпека».

Під час конференції проведено ряд круглих столів, обговорено напрямки міжнародної  наукової співпраці між УжНУ та університетами інших країн. Зокрема, було погоджено підготовку спільного проекту з науковою групою Державного Університету Північної Дакоти (США).

Інформаційно-видавничий центр УжНУ

 

18 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів