Двійко мукачівців з ножем пограбували будинок пенсіонера

Двійко мукачівців з ножем пограбували будинок пенсіонера
Двоє чоловіків проникли до приватного будинку мукачівця та погрожуючи ножем власникові помешкання, викрали гроші, побутову техніку та одяг. Затримали підозрюваних правоохоронцям допомогли небайдужі громадяни. Чоловіків поліція взяла під варту, кримінальне провадження відкрили за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України.

 

Вчора, 18 жовтня, о 18-ій годині до поліції Мукачева надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те що невідомі обікрали будинок його сусіда та зачинили його в будинку. На місце пригоди одразу прибули працівники правоохоронці. Затримати крадіїв допомогли сусіди потерпілого. Працівники поліції встановили, що двоє 41-річних мукачівців проникли до будинку 70-річного чоловіка. Погрожуючи пенсіонеру ножем, викрали 1 тисячу гривень, побутову техніку та дві куртки. Після цього чоловіки закрили потерпілого в будинку та втекли.

Знаряддя злочину та речові докази вилучено. Обидва підозрювані затримані в порядку статті 208 Кримінально процесуального кодексу України. Їм вже повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України, тобто розбій, поєднаний з проникненням у житло. За скоєне мукачівцям загрожує позбавлення волі від 7 до 12 років з конфіскацією майна. Наразі вирішується питання щодо міри обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

19 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів