Депутат Андрій Андріїв: «Комфорт і безпека – це те, чого ми прагнули досягти, запускаючи в Ужгороді нові пасажирські автобуси»

Депутат Андрій Андріїв: «Комфорт і безпека – це те, чого ми прагнули досягти, запускаючи в Ужгороді нові пасажирські автобуси»
Нагадаємо, сьогодні, 21 жовтня 2018 року, в Ужгороді почали курсувати нові пасажирські автобуси марки «Електрон».

 

Разом із міським головою оцінив якість та зручність транспорту, що забезпечуватиме пасажирські перевезення в Ужгороді, й депутат Закарпатської обласної ради Андрій Андріїв. 

«Мені як депутатові, голові комісії з питань розвитку бізнесу, виробничої інфраструктури, банківської діяльності та інвестицій Закарпатської обласної ради надзвичайно приємно, що в нашому місті запрацюють сучасні автобуси. Це означає, що ужгородці та гості обласного центру Закарпаття отримуватимуть якісні транспортні послуги. Це означає комфорт і безпеку, чого ми й прагнули досягти разом із владою міста», – так прокоментував депутат цю подію.

Він також додав, що сьогодні разом із Ужгородським міським головою Богданом Андріївим мав нагоду проїхатися в автобусі й оцінити його зручність та комфорт. Результатом залишився вдоволений, як і численні пасажири.

uzhgorod.net.ua

 

21 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів