Клуб з-під Ужгорода поступається у другій лізі

Клуб з-під Ужгорода поступається у другій лізі
У 14-му турі чемпіонату України в другій лізі «Минай» зазнає прикрої поразки на виїзді від «Черкащини Академії» - 0:3.

 

Господарі вже на 9-й хвилині повели в рахунку після того як вдало зуміли замкнути передачу з кутового. Не встигли закарпатці відійти від першого м’яча як вже через три хвилини пропускають другий.

У другій половині минайці мали хороші нагоди для того, щоб не лише скоротити відставання, а й зрівняти рахунок, однак удари Михайла Кополовця та Василя Кобіна прийшлися в каркас воріт та стіку з зовнішньої сторони. Натомість на завершальнй хвилині «Минай» пропустив третій гол, і зазнає гіркої поразки – 0:3, але тим не менш, продовжує зберігати за собою другу сходинку в групі А.

Інші матчі цього туру завершилися з такими результатами: «Верес» (Рівне) – «Калуш» - 1:1; «Поділля» (Хмельницький) – «Нива» (Вінниця) – 2:0; «Полісся» (Житомир) – «Буковина» (Чернівці) – 1:0; «Нива» (Тернопіль) – «Чайка» (Петропалівська Борщагівка) – 2:0.

Турнірне становище: «Калуш» - 26; «Минай» - 24; «Черкащина-Академія» - 22; «Верес», «Полісся» - 21; «Нива» (Вінниця) – 20; «Поділля», «Нива» (Тернопіль) – 16; «Буковина» - 11; «Чайка» - 10.

У наступному 15-му турі, який пройде 26 жовтня «Минай» удома прийматиме рівненський «Верес». 

Семен МИХАЙЛИК

 

22 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів