Багато попередніх обіцянок влади Мукачева так і залишилися на папері

Багато попередніх обіцянок влади Мукачева так і залишилися на папері
Тому й нинішні гарні обіцянки жителям навколишніх населених пунктів, що погодились на приєднання до Мукачівської ОТГ можуть залишитися лише обіцянками.

 

В той час коли йдеться провикористання коштів платників податків Мукачева, які, як кажуть активні громадяни, використовуються радше на потреби, близькі до особистих інтересів владної верхівки, залишається чимало не вирішених питань та нездійснених передвиборчих обіцянок.

Тож чи варто сподіватися, що гарні обіцянки жителям сіл, які погодились на приєднання до мукачівської громади будуть виконані – піддають величезному сумніву.

Фінансовий аналітик Іван Білащинець наводить кілька прикладів, які доводять, що обіцянки так і залишилися не виконаними. Називає кілька об’єктів, відсутність яких не роблять честь місту: це й будинок культури, і спортмайданчики, і спортивні зали. Експерт каже: в той час, коли є десятки невирішених питань по місту – як от проблеми з дорогами, дахами воддоповерхівок, благоустроєм – чомусь влада міста взялася активно приєднувати навколишні села. Пояснення цьому просте.

Питання, чи матимуть користь від об’єднання жителі сіл, очевидно відкрите. Адже якщо в місті є стільки невирішених проблем, то говорити про те, що їх вирішуватимуть у селах – не доводиться.

Обласна державна адміністрація розглянула листи Мукачівської міської ради про надання висновку щодо рішення про добровільне приєднання сіл Лавки, Шенборн, Павшино, Нижній Коропець, Нове Давидково до Мукачівської міської територіальної громади міста Мукачева Закарпатської області. Наразі документи повернули до міської ради на доопрацювання.

Джерело: М-Студіо

 

22 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів