У мисливця-закарпатця через нехлюйство вкрали зброю з відчиненої автівки

У мисливця-закарпатця через нехлюйство вкрали зброю з відчиненої автівки
Як потім з’ясувалося, відчинений автомобіль зі зброєю всередині кранянин полишив прямо на узбіччі дороги.

 

Правоохоронці Тячівського відділу за фактом недотримання вимог носіння та перевезення вогнепальної мисливської рушниці та набоїв до неї проводять перевірку. Власника зброї притягнули до адміністративної відповідальності.

Вчора, 21 жовтня, на лінію «102» надійшло повідомлення від 42-річного мешканця села Колодне, що на Тячівщині, про викрадення його мисливської рушниці з набоями до неї. Заявник повідомив, що зброю він залишив без нагляду у своєму відчиненому автомобілі, який був припаркований на узбіччі дороги.

На місце події виїхали поліцейські слідчо-оперативної групи відділу, працівники сектору реагування патрульної поліції Тячівщини. Як з’ясували правоохоронці, заявник забув мисливську рушницю у лісі, де зупинявся на обід.

За фактом Порушення правил зберігання, носіння або перевезення вогнепальної мисливської, холодної чи пневматичної зброї і бойових припасів власника рушниці притягнули до адміністративної відповідальності, передбаченої статтею 191 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Рушницю полісмени вилучили, у справі триває перевірка.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

22 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів