Ужгородська міська рада: парк "Підзамковий" залишається територією загального користування

Ужгородська міська рада: парк "Підзамковий" залишається територією загального користування
Щоб зберегти пам’ятку садово-паркового мистецтва місцевого значення парк «Підзамковий» в Ужгороді, розвивати його інфраструктуру, зробити рекреаційну територію ще більш привабливою та комфортною для відпочинку, насамперед сімейного, для дозвілля, прийнято рішення сесії Ужгородської міської ради «Про оголошення конкурсу на право утримання та експлуатації парку «Підзамковий».

 

Через конкурс, як повідомляє департамент міського господарства, планується визначити суб’єкта господарювання, який забезпечить утримання парку. Також цей суб’єкт господарювання за власні кошти закупить та встановить обладнання, введе в експлуатацію сучасні атракціони, дбатиме про їх безпечну роботу; осучаснить освітлення парку, влаштує санвузли, яких наразі бракує.

Переможець конкурсу на утримання та експлуатацію парку «Підзамкового» матиме право займатися підприємницькою діяльністю з надання послуг із використання у парку атракціонів на підставі укладених із міською радою договорів платного користування.

Наголошуємо: територія парку не передається у користування приватній особі, вона залишається територією загального користування. Територія парку є природно-заповідним об’єктом, його продаж прямо заборонений законодавством, отож не може йти навіть мови про те, що земля об’єкту загального користування – парку – буде передана в оренду або приватизована, – зазначили у департаменті міського господарства Ужгородської міської ради.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

 

23 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів