Здоровий спосіб життя стає щоденною нормою для мешканців Ужгорода!

Здоровий спосіб життя стає щоденною нормою для мешканців Ужгорода!
Uzhhorod Half Marathon – це можливість відновити легкоатлетичні традиції регіону та залучити до активного і здорового способу життя численну аудиторію любителів бігу.

 

Щоранку та ввечері сотні мешканців міста долають кілометри мальовничими набережними, парками та вулицями міста. Здоровий спосіб життя стає щоденною нормою ужгородця, що робить його успішним на роботі, серед друзів та близьких.

У програмі Uzhhorod Half Marathon різноманітні бігові дистанції: півмарафон (21,097 км), 10 км, півмарафонська естафета (4 учасники бігтимуть півмарафон командою), дитячі забіги тощо. Маршрути всіх дистанцій пролягатимуть вулицями міста. Стартове містечко буде розташоване на Київській набережній, 7 (площа перед Облмуздрамтеатром) - де відбуватиметься спортивно-розважальна програма для вболівальників та гостей напівмарафону.

 
Кожен зареєстрований учасник Uzhhorod Half Marathon отримає від організаторів та партнерів:

- стартовий номер учасника з електронним чіпом для реєстрації результату;

- медаль фінішера (виключно для учасників, що завершили дистанцію);

- пункти гідратації та харчування по дистанції;

- роздягальні і камери схову;

- мапу маршруту та гід учасника;

- спеціальні пропозиції від наших партнерів;

- пакет фінішера. 
 

Facebook:

Подія - https://www.facebook.com/events/491814764601876/

Сторінка - https://www.facebook.com/uRunClub/

Група - https://www.facebook.com/groups/urun.club/

Організатори: ГО "Ужгородський біговий клуб" (U-Run/Uzhhorod Running Club)

За підтримки Ужгородської міської ради,

Федерації легкої атлетики Закарапатської області

Контакти: 

+38 (050) 965 70 18 (Машіка Микола)

[email protected]  

 

Чому варто прийняти участь? 

Це здорово. Це весело. Це спортивно.

Біг – це найдоступніша спортивна активність. Щоб почати займатися бігом, не потрібно заздалегідь готуватися і мати спеціальні навички. Бігати ви можете на стадіоні біля будинку, в парку або просто вулицею.

Біг корисний для загального оздоровлення і підтримання тонусу організму. Щоб вийти на пробіжку, від вас буде потрібно лише наявність зручного спортивного одягу і взуття, а також – бойовий настрій.

До того ж дослідники, які аналізували стиль життя більш як 55 тисяч людей протягом 15 років визначили - регулярні пробіжки продовжують життя на 3 роки.

Тож якщо ви початківець, ви можете обрати для себе дитсанцію в 10 кілометрів на Uzhhorod Half Marathon або ж зібрати команду друзів і подолати напівмарафон у складі естафети.

Для досвідчених учасників ми підготували дистанцію вулицями мальовничого Ужгорода довжиною 21,097 км. Місцеві любителі бігу нарешті зможуть позмагатись у рідних стінах, а гості міста - насолодитись неповторною закарпатською гостинністю та колоритом.

 

23 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів