Учні зі школи під Невицьким замком мріють про нормальні умови навчання

Учні зі школи під Невицьким замком мріють про нормальні умови навчання
Зокрема мріють про нормальний спортивний зал та класні приміщення, обладнані всім необхідним. А реалії більш суворі — з протікаючим дахом та фундаментом, який осідає...

 

Нова, сучасна, простора школа є у селі Кам’яниця Ужгородського району. Але поки тільки на папері. Наразі учні 3 сіл вчаться у холоді та аварійній будівлі. Процес реконструкції зупинився ще у 90-х роках, з того часу працівники чекають покращення, яке поки так і не настало.

У с. Кам’яниця Ужгородського району учні місцевої школи вимушені навчатися у аварійній будівлі, протікає дах, осідає фундамент. У такому стані споруда вже близько 20 років. Щодня навчальний заклад відвідують 300 учнів, школа розділена на 3 корпуси. Школярі мріють про нормальні умови навчання, зокрема, кажуть, не зайвою була б спортивна зала, і оснащені приладдям кабінети.

Працівники школи кажуть: надії на те, що школа колись перестане бути аварійною, не втрачають. А поки у бюджеті шукають кошти на реконструкцію школи кошти, учні вчаться як можуть та із заздрістю дивляться, як в Україні відкривають нові школи, із сподіваннями, що колись також будуть забезпечені належними умовами.

Джерело: М-Студіо

 

23 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів