У закарпатському Тячеві презентували книги донеччанина та киянина на патріотичну тематику

У закарпатському Тячеві презентували книги донеччанина та киянина на патріотичну тематику
У Тячівській галереї ім.Ш.Голлоші відбулася зустріч-презентація книг на патріотичну тематику за участі політолога, експерта з питань гібридної інформаційної війни, донеччанина Станіслава Федорчука та публіциста, директора Української Видавничої Справи Ярослава Іляша (м.Київ).

 

Власне, під час зустрічі предметом обговорення стали книги, що вчили воювати за нашу свободу, сучасний партизанський рух на Донбасі, а також чому виникає сепаратизм і чого чекати після деокупації Донецька і Луганська, як розбудовувався «рускій мір» і що спільного між Закарпаттям та Донеччиною.

В рамках зустрічі презентували книги про волю і характер, які надихали сучасних борців воювати за свободу і соборність України. Зокрема, збірка новел «Відплата» талановитого письменника Леоніда Мосендза – учасника розбудови державності Карпатської України, викладача Державної академії у Сваляві. Крім того, презентовані й нещодавно перевидана праця ідеолога українського націоналізму Дмитра Донцова «Патріотизм» та збірка статей «Декілька слів про національні характери» Я. Іляша. До слова, у своїх працях автори розкривають, культивують та шанують людські чесноти величі духу, національної гідності та патріотизму.

 

24 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів