Перші наслідки негоди в Ужгороді: місто засипало зламаними деревами (ФОТО)

Перші наслідки негоди в Ужгороді: місто засипало зламаними деревами (ФОТО)
Поривчастий вітер, дощ та навіть град – погода в Ужгороді сьогодні лютує. Кількахвилинна буря в місті вже встигла наробити чимало біди. Журналісти Uzhgorod.net зібрали наявну наразі інформацію.

 

Фотографіями зламаних дерев активно діляться користувачі соцмереж. Так, приміром, у спільноті Ужгород одна з користувачок оприлюднила світлини з Православної набережної: тут вітер зламав дві софори, гілки попадали на пішоїідну зону й заважають пересуванню перехожих. На щастя, ніхто не постраждав:

А на вулиці Жемайте зламане дерево впало на припарковану поруч автівку, – про це в тій-таки спільноті Ужгород повідомляє Ира Зан. На місце одразу виїхали рятувальники:

Ще кілька фото зробила Наташа Русняк:

Разом із тим у міській раді інформують про те, що станом на 15.00 зламані дерева також є на вулицях Митній, Мукачівській, Івана Франка, Київській набережній, а також у Ротарі парку – там обійшлося без пошкоджень. А от на Яна Гуса дерево пошкодило паркан та дах приватного будинку, а на проспекті Свободи й узагалі гілка пошкодила вікна квартири на третьому поверсі.

Наразі в місті ліквідовують наслідки стихії.

 

24 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів