Аварійні дерева на території "Авангарду": чи треба їх вирубувати?

Аварійні дерева на території "Авангарду": чи треба їх вирубувати?
Одне з питань, яке вже обговорювали в ЗМІ та в соцмережах, - чи треба вирубувати дерева на території стадіону "Авангард"?

 

"Треба!" - відповів журналістам сьогодні під час прес-конференції перший заступник голови Закарпатської ОДА Іван Дуран  і показав, що на території справді чимало аварійних дерев, які загрожують всім тим, хто прийде на стадіон.

"Он, подивіться, одне дерево вже навіть на вишку освітлення звалилося, то невже його не треба зрізати?"  - спитав Іван Дуран.

Поруч із другою вишкою теж старе-старе дерево...

Таких дерев загалом на території спорткомплексу ще вистачає, і аварійні справді треба вирізати, як би не були проти активісти. 

"Тут ще багато аварійних дерев, які треба обрізати чи вирізати. Ми розуміємо, що це потягне за собою соціальний  негатив, але и вимшені піти на такий крок, це ж, повторюся, безпека відвідувачів стаіону! Але натомість запевняю - ще протягом місяця туту з'являться нові зелені насадження, загалом плануємо висадити кілька сотень дерев», - Іван Дуран.

Перший заступник голови ОДА також додав, що, на жаль, "останнім часом ця споруда не використовувалася для спорту, але на спортивних спорудах треба займатися спортом".

uzhgorod.net.ua

 

24 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів