Освітяни міста Ужгорода святкували перемогу в обласній Спартакіаді

Освітяни міста Ужгорода святкували перемогу в обласній Спартакіаді
У волейболі, плаванні та сімейних стартах.

 

В місті Ужгороді  відбулися фінальні змагання ХУІ-ої обласної  спартакіади  працівників закладів і установ освіти Закарпаття. Це була наймасовіша галузева спартакіада: на різних етапах  - в  освітянських колективах, містах  і районах нашого краю  в ній взяли участь понад 10 тисяч освітян. Понад 700 з них були учасниками  фінальних змагань з 10 видів спорту. Допомагала організаторам у проведенні спартакіади обласна організація ФСТ «Спартак» (голова Микола Щадей).

На урочистому відкритті спартакіади її учасників тепло привітали  директор департаменту освіти і науки Закарпатської облдержадміністрації  Ганна Сопкова, голова обласної організації профспілки працівників освіти і науки Тетяна Повханич, голова облпрофради Володимир Фленько, начальник відділу управління молоді та спорту ОДА Олег Муртазін.

У плаванні, сімейних стартах та волейболі (чоловіки) перемогу здобули освітяни міста Ужгорода. У міні – футболі не було рівних команді Воловецького району, у волейболі серед жінок – Рахівського району. В настільному тенісі перемогли Інга Єрхова (Перечинський район) та Золтан Сіладі (Виноградівський район), у шахах – Ганна Шімон (м. Мукачево) і Семен Найгебавер (м. Ужгород), в шашках - Едіта  Бабяк (Берегово) і Віктор Зенинець (Воловецький район), в дартсі – Роман Бора (Хустський район).

Нагороди організаторів переможцям змагань в командних та індивідуальних видах спорту вручили голова обласної організації профспілки працівників освіти і науки Тетяна Повханич та голова обласної організації ФСТ «Спартак» Микола Щадей.  

За підсумками усіх видів спартакіади перше місце у загальнокомандному заліку завоювала збірна команда освітян міста Ужгорода (начальник управління освіти Ужгородської міської ради Марина Пуківська, голова міської організації профспілки Михайло Мегеш). На другому місці – команда  міста Мукачева, на третьому - освітяни Свалявського району.

Сергій Баранчиков, завідувач відділу організаційно-гуманітарної роботи Закарпатської облпрофради

 

26 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів