Частина ужгородської набки вже з новим асфальтом (ФОТО)

Частина ужгородської набки вже з новим асфальтом (ФОТО)
Ремонтні роботи на набережній Незалежності в Ужгороді тривають. Частина набки вже з асфальтом. Uzhgorod.net продовжує стежити за виконанням робіт і ділиться побаченим зі своїми читачами.

 

Набережна Незалежності стала яблуком розбрату для міста, однак, на щастя, вдалося дійти спільної згоди й розпочати роботи. Наразі ремонт тут триває.

Робітники працюють постійно, аби встигнути завершити все якомога швидше й не створювати незручностей для містян. Обідають тут же, щоб не витрачати час на дорогу.

Сьогодні працювали на ділянці від площі Пушкіна до медичного факультету УжНУ.

На місці працює чимало робітників та кілька одиниць техніки: одні розчищають ділянку й готують її до асфальтування – інші вкладають дорожнє покриття.

Перехожі до незручностей ставляться з розумінням, бо вже бачать позитивні результати: на початку набережної від лінгвістичної гімназії, де вже вклали новий асфальт, приємно пройтися. Тут катаються велосипедисти й прогулюються батьки з візочками.

До речі, ще три дні тому працювали біля пам'ятника Волошину, тож такими темпами роботи з асфальтоукладання повністю мають завершити за кілька тижнів.

Ми будемо стежити за дальшим ходом робіт. Слідкуйте за нашими публікаціями, щоб завжди бути в курсі.

Uzhgorod.net

 

26 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів