Закарпатці, бігом за новими субсидіями!

Закарпатці, бігом за новими субсидіями!
Адже відкрилися нові "соціальні горизонти", раніше закриті для широкого кола споживачів.

 

Кабмін Гройсмана розширив перелік послуг, на які надаються житлові субсидії. Тепер щомісячні субсидії будуть призначати на оплату внесків за встановлення, обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку, а також за абонентське обслуговування для споживачів комунальних послуг у багатоквартирних будинках за індивідуальними договорами.

Соціальні пільги будуть надаватися, виходячи з розміру внесків, встановлених виконавчими органами сільських, селищних, міських рад.

Субсидії на оплату абонентського обслуговування для споживачів комунальних послуг у багатоквартирних будинках за індивідуальними договорами, надаватимуть в межах граничного розміру плати за абонентське обслуговування, який стане відомий у травні 2019 року.

Абонплата розраховується за формулою та залежить від мінімальної заробітної плати, середнього кількісного складу домогосподарства (2,58 осіб), коефіцієнта відшкодування витрат, понесених виконавцем при наданні цих послуг.

Нагадаємо, тим сім’ям, які не встигли оформити субсидію до початку опалювального сезону, Кабмін пообіцяв компенсувати витрати.

Отримати інформацію про порядок призначення субсидії можна за номером 0800507309. Дзвінки зі стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні.

 

27 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів