За 200 метрів до "щастя": прикордонники на Закарпатті затримали двох арабів-нелегалів

За 200 метрів до "щастя": прикордонники на Закарпатті затримали двох арабів-нелегалів
Іноземців, які мали намір незаконно потрапити до країн Західної Європи через Угорщину, затримали учора ввечері прикордонники Чопського загону.

 

Інформацію про рух легковика з нелегалами в бік кордону надали військовим оперативники Західного регіонального управління Держприкордонслужби. Відтак, на вказаний ними напрямок було вислано групу реагування від відділення «Саловка» відділу прикордонної служби «Тиса». Усього двадцять хвилин знадобилось наряду, аби відшукати правопорушників. Їх затримали за 200 метрів до держрубежу на околиці населеного пункту Есень Ужгородського району. Один з затриманих назвався сирійцем, в іншого виявили прострочений паспорт громадянина Кувейту. Як згодом вдалось з’ясувати правоохоронцям, до кордону нелегалів доправив на своєму автомобілі «Лада Калина» таксист з Ужгорода.

З метою встановлення особи іноземців доставлено у прикордонний підрозділ. Після встановлення обставин правопорушення їх притягнуть до відповідальності за статтями 202 КУпАП «Порушення прикордонного режиму, режиму в пунктах пропуску через державний кордон України або режимних правил у контрольних пунктах в’їзду – виїзду» та 204-1 «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Водій служби таксі, який допомагав нелегалам у протиправній діяльності, відповідатиме перед законом за вчинення правопорушення, передбаченого статтею 206-1 КУпАП «Незаконне перевезення іноземців та осіб без громадянства територією України».

Прес-служба Чопського прикордонного загону

 

28 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів