На Закарпатті автівки з нетверезими керманичами в’їжджають у бордюри та чужі двори!

На Закарпатті автівки з нетверезими керманичами в’їжджають у бордюри та чужі двори!
А ще не рідкість у водіїв у такому стані їзда без ременів безпеки.

 

За минулі вихідні працівники поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння в Ужгородському, Перечинському, Хустському, Рахівському районах.

У Хусті вночі сталася ДТП: автомобіль марки «Меrcеdеs» іноземної реєстрації врізався на швидкості в бордюр. Водій не постраждав, але машина зазнала серйозних технічних ушкоджень. За кермом перебував молодий житель Іршавського району в стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні в нього виявили 1,9 проміле алкоголю. Працівники групи реагування патрульної поліції Хустського відділу склали на правопорушника адмінпротоколи за скоєння ДТП і за керування в стані алкогольного сп’яніння. Водійське посвідчення від нього вилучили, від керування відсторонили.  

Ще одна ДТП сталася опівночі в селі Дубриничі Перечинського району. Там  автомобіль марки «ЗАЗ Таврія» під керуванням місцевого жителя в’їхав у двір приватної оселі. Коли на місце події прибули працівники групи реагування патрульної поліції, то з’ясували, що водій перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Він також не надав водійського посвідчення. Від проходження медосвідування водій відмовився, про що правоохоронці в присутності двох свідків склали відповідні адмінпротоколи, а машину затримали на спецмайданчик поліції.

У селі Порошково Перечинського району правоохоронці зупинили автомобіль марки «Міtsubіshі Cоlt», на якому не працювали задні габарити, а водій не був пристебнутий паском безпеки. За кермом перебував житель Ужгорода в стані алкогольного сп’яніння, який керував без водійського посвідчення. Від проходження медосвідування він відмовився. У присутності свідків на нього склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння та без водійського посвідчення і відсторонили від керування.

У селі Горяни Ужгородського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі автомобіль марки «Ssang Yоng Rеxtоn», на якому не працював поворотник під час виконання маневру. За кермом позашляховика перебував житель Ужгорода в стані алкогольного сп’яніння. Водійського посвідчення чоловік не надав, від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника в присутності двох свідків склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

29 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів