Чи добудують спортивний зал у закарпатській школі в "Центрі Європи"?

Чи добудують спортивний зал у закарпатській школі в "Центрі Європи"?
Це питання номер один як для учнів, так і для педколективу школи в селі Ділове на Рахівщині.

 

Ось ці дерев’яні балки – це основа майбутнього спортивного залу Діловецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, що на Рахівщині. Поки сприятлива погода, майже півсотні учнів займаються фізкультурою на подвір’ї, або ж у пристосованій кімнаті.

Вчителі фізкультури кажуть, важко у таких умовах працювати. Але намагаються іти за програмою.

Приміщення школи, зведене ще за часів Австро-Угорщини, пристосоване до навчання у 1953 році, згодом добудоване, а спортзал облаштували з колишньої конюшні на цьому місці, де зараз ведеться будівництво нового. Проте десять років тому старий спортзал розібрали, бо визнали його аварійним.

Субвенційні кошти, які надійшли завдяки сприяння народного депутата Василя Петьовки у вересні, вже освоєні – настільки ми зараз бачимо, оскільки підрядник припинив роботи за браком коштів. Бо 2 з половиною мільйони гривень, виділені ще у липні 2018 року з фонду Регіонального розвитку, досі не надійшли.

Як учні, так і педколектив школи сподіваються вкотре на підтримку народного депутата Василя Петьовки, який вже направив відповідний депутатський запит до Прем’єра Гройсмана. У запиті йдеться про необхідність якнайшвидшого вирішення питання фінансування, адже у разі припинення робіт існує загроза того, що все, що було зроблено до цього часу, через відсутність фінансування пошкодиться негодою у осінньо-зимовий період.

Джерело: М-Студіо

 

30 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів