Як виглядає після ремонту оновлена Собранецька? (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Як виглядає після ремонту оновлена Собранецька? (ФОТОРЕПОРТАЖ)
Капітальний ремонт на вулиці Собранецькій в Ужгороді провели ще у 2016 році. Нині маємо гарну й зручну вулицю. Журналісти Uzhgorod.net вирішили поглянути, як вона виглядає зараз.

 

Оновлене асфальтне покриття, ФЕМ-плитка (якої тут до цього не було) та навіть обмежувачі руху – такою бачимо Собранецьку сьогодні. 

Варто зауважити, що до ремонту вулиці підійшли ґрунтовно: перш ніж класти новий асфальт, відремонтували водопровідні комунікації – на місці працювали робітники "Водоканалу". 

Знайти фото вулиці до ремонту виявилося завданням не з простих. Як видно з фото, асфальтне покриття було геть зношене як на проїжджій частині, так і на тротуарах. Ось кілька знімків Собранецької до ремонту:

А так ці місця виглядають зараз:

Як бачимо з фото, раніше вулиця була зеленішою. Щоправда, чимало дерев були аварійними або хворими, тому їх, на жаль, довелося зрізати. Однак там висадили молоді деревцята. Віримо, що вже через кілька років вулицю буде не впізнати.

Встановили тут і так звані боларди – обмежувачі руху. Перехожі такій новації радіють: мовляв, автівок на пішоходній зоні стало менше. Однак ужгородські "олені" примудряються припаркуватися і поміж ними...

Пішохідну зону облаштували ФЕМ-плиткою, тож тепер тут значно зручніше пересуватися. Не було тут раніше і пологих з'їздів. Зараз маломобільним групам населення простіше долати спуски.

Дорожнє покриття, свіжа розмітка – складно не помітити, що вулиця стала значно комфортнішою не лише для пішоходів, але й для водіїв. Ужгород оновлюється і зміни помітні.

Хочеться вірити, що такими маленькими кроками поступово вдасться перетворити наше місто на справді зручне та європейське. Головне, щоб люди й самі цього прагнули: освоїли правила паркування, не нищили того, що зроблено, й не смітили, бо розвиток міста залежить не тільки від влади, але й від його мешканців.

Uzhgorod.net

 

06 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів