Голлівудський макіяж: інструкція крок за кроком

Голлівудський макіяж: інструкція крок за кроком
Серед різноманітних технік у професійних візажистів є улюблені, й одна з них - це макіяж у голлівудському стилі.

 

Так прийнято називати образ гламурної красуні з акцентами на виразні очі та яскраві губи. Консультанти косметичного бренда Maybelline.ua поділилися докладною інструкцією по створенню мейкапу шикарної кінодіви.

Принципи голлівудського макіяжу

Основа образу, тло, на якому буде створено яскраві акценти це ідеально рівний тон шкіри обличчя та шиї. Досягти цього можна за допомогою швидкої підготовки шкіри косметологічним пілінгом та кремом, а далі застосувати кілька засобів для рівного шару тональної основи та гарного відтінку обличчя.

Драма це провідний настрій образу, і створити її можна, використовуючи яскраві та сяючі засоби, а також темні насичені кольори.  Імідж рокової краси створюється якнайдалі від натурального вигляду.

Голлівудський макіяж передбачає одночасне виділення і губ, і очей, тому вкрай важливо досягти балансу. Очі й губи мають бути добре опрацьовані, але для гармонії можна використовувати сяючі засоби на одному місці, а матові на іншому, аби не перебрати міри.

Візитівка макіяжу червоні губи та чорні стрілки, можна варіювати форму та відтінок, додавати блиск або бронзатор, але головні елементи образу залишаються незмінні.

Техніка голлівудського макіяжу

Косметика, що знадобиться: основа під макіяж, тональна основа, консилер, пудра, рум’яна, тіні для повік, підводка для очей, туш для вій, олівець для брів, олівець для губ, помада для губ, блиск для губ.

Як наносити макіяж:

Обличчя

  1. Вирівняти поверхню шкіри за допомогою праймера (основи під макіяж);

  2. Нанести точково консилер на проблемні місця та накласти тональну основу дуже тонким шаром;

  3. Нанести розсипчасту пудру та злегка підкреслити вилиці рум’янами;

Очі та брови

  1. Основою макіяжу очей може бути крем для повік, далі нанести тіні на верхні повіки, колір тіней бежевий, пісочний, димчастий, золотавий;

  2. Підводкою для очей намалювати широкі вигнуті стрілки на верхніх повіках;

  3. Нанести туш для вій у два шари для драматичного ефекту;

  4. Окреслити брови олівцем, зробивши акцентні куточки на вигині брів;

Губи

  1. Намалювати олівцем для губ контур із виразними кутиками на верхній губі, можна трохи вийти за власний контур для збільшення губ, при цьому олівець має потрапляти в тон із відтінком помади;

  2. Нанести помаду із непрозорою текстурою та насиченим кольором у червоній гамі, прикласти суху серветку та повторити шар помади для стійкого та виразного ефекту;

  3. Додати краплю блиску для губ на середину нижньої губи, щоб візуально зробити її повнішою.

Голлівудський макіяж має кілька альтернативних варіантів, коли, наприклад, замість підводки роблять смокі айз із темними димчастими тінями. Спробуйте повторити цю техніку та насолоджуйтеся результатом!

 

31 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів