"У вас тут кров розмазалася" або як Ужгород Геловін святкує (ФОТОРЕПОРТАЖ)

"У вас тут кров розмазалася" або як Ужгород Геловін святкує (ФОТОРЕПОРТАЖ)
Мерці, відьми, привиди – від самого ранку в місті гуляє... нечисть! Журналісти Uzhgorod.net пересвідчилися, що не така вона й страшна та нечисть – в Ужгороді вона особлива: займається добрими справами!

 

Місто готувалося до Геловіна заздалегідь – уже кілька днів поспіль по місту прикрашають до свята ресторани та магазини, а в школах організовували цікаві святкування!

Сьогодні ж, 31 жовтня, від самого ранку містом гуляють перевдягнені в різноманітні геловінські костюми дівчата й хлопці. Люди старшого покоління оглядаються на них з подивом, хоча, коли роздивляться, то більшість посміхається услід.

А надвечір почався справжній хеловін по-волонтерськи! На площі Театральній свої ятки розгорнули волонтери: Рух підтримки закарпатських військових та Барбос заробляють на потреби своїх підопічних "моторошною", хоча насправді розважальною, акцією.

Присутні можуть придбати смаколики, цікаві генд-мейд вироби, зіграти в традиційну безпрограшну лотерею.

Почали з зігріваючої зумби, а тоді... посідали на мітли й побігли! Організатори-волонтери продумали чимало цікавих спортивних конкурсів із класними призами, тож сотні присутніх не мали часу сумувати.

Традиційно під час святкування будуть обрані переможці конкурсу в номінаціях "Найвдаліший тематичний образ", "Наймолодший учасник зльоту" та "Приз глядацьких симпатій".

Організатори ж закликають: "Допомагти просто! На цьому заході ви допомагаєте військовим, безпритульним тваринам та людям, що утримуються в спеціалізованих інтернатних закладах".

Читайте також: Цукерки або смерть: Як ужгородська школа Геловін святкує (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Uzhgorod.net

 

31 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів