"Динамо" – "Минай": ажіотаж, деталі та результат резонансного матчу

"Динамо" – "Минай": ажіотаж, деталі та результат резонансного матчу
В 1/8 фіналу кубку України друголіговий «Минай» на рідній арені приймав найтитулованіший український клуб – київське «Динамо».

 

Ажіотаж до цього матчу був неймовірний – щоб дати можливість вболівальникам вживу спостерігати за цим історичним поєдинком менеджмент синайського клубу розмістив додаткові трибуни зі східної сторони поля, а для фанатів «Динамо» розмістили трибуни позаду дальніх воріт. Тож на полі в с. Минай команди підтримували біля 5 тисяч глядачів.

Господарі дали справжній бій фаворитам. Хоч «Динамо» й більше контролювало м’яч, але в першому таймі гостріше атакували саме минайці. На 13-й хвилині чудову нагоду не зміг реалізувати  Роберт Смокоровський . Але вже через 8-м хвилин свій шанс не впустив кращий бомбардир минайців Роберт Гегедош, який точно перекинув стража воріт «Динамо».  У гостей найбільш активним був Микола Шапаренко, однак відновити рівновагу гості не змогли, тож саме за переможного результату для «Минаю» господарі пішли на відпочинок.  А вже на другий тайм наставник киян Олександр Хацкевич випускає на поле досвідчених Дениса Гармаша та Віталія Буяльского, які значно посилили гру в центральній частині поля. А вже через 5 хвилин після відновлення з передачі від Віталія Буяльського Микола Шапаренко реалізував свій фланговий прохід і відновлює паритет. А на 54-й хвилині оборонці й взагалі дозволили невискому Шапаренку вискочити й дотиком  головою вивести киян уперед. А на 58-й хвилині  вже Денис Гармаш без напруги прийняв м’яч на груди й другим дотиком робить рахунок – 3:1 на користь «Динамо».

Ще був ефектний удар через себе від Віталія Буяльского, але добре зіграв воротар «Минаю» Сергій Мелащенкой перевів м’яч на кутовий. Наприкінці зустрічі господарі мали нагоду скоротити відставання після удару Анатолія Нурієва, який вийшов на заміну в другій половині зустрічі, однак воротаря гостей підстрахували захисники. Тож 3:1 «Динамо» перемагає й продовжить свої виступи в боротьбі за почесний трофей, а «Минай» готуватиметься до календарного матчу 16-го туру в чемпіонаті другої ліги з житомирським «Поліссям», який відбудеться в Житомирі вже в неділю, 4 листопада.

Семен МИХАЙЛИК

 

01 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів