"Відпочинок" в барі на Рахівщині: 22-річний мешканець району зарізав односельчанина

"Відпочинок" в барі на Рахівщині: 22-річний мешканець району зарізав односельчанина
У Великому Бичкові на Рахівщині бійка в барі між двома чоловіками закінчилася смертю одного з них. Поліція розпочала за даним фактом кримінальне провадження, підозрюваного у вбивстві затримано.

 

Сьогодні вночі, в 0.30 год. в чергову частину Рахівського відділу поліції надійшло повідомлення від чергового лікаря Рахівської ЦРЛ про те, що «швидка» доставила з селища Великий Бичків молодого чоловіка з проникаючим ножовим пораненням у живіт. Під час надання медичної допомоги людина померла. 

Потерпілим виявився 30-річний житель Великого Бичкова. Як встановили правоохоронці, ввечері 4 листопада він відпочив з друзями в місцевому барі, де в нього виник конфлікт з іншим відпочиваючим – 22-річним жителем Великого Бичкова.

Сварка між чоловіками переросла в бійку, в ході якої молодший забіг у бар, схопив із бар-стійки кухонний ніж і вдарив ним свого опонента в живіт. Від отриманого ножового поранення людина померла в лікарні. 

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (Навмисне вбивство). Речовий доказ – ніж – вилучено й направлено на експертизу. Фігуранта справи затримано в порядку ст.208 КПК України й взято під вартою. Обставини скоєння вбивства з’ясовують слідчі. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

05 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів