Закарпатцям радять не хвилюватись: Уряд надасть субсидію всім, хто її потребує

 Закарпатцям радять не хвилюватись: Уряд надасть субсидію всім, хто її потребує
Управління соціального захисту населення опрацьовуює впродовж тижня понад 100 тисяч заяв. Про це повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів України.

 

 Затримки здебільшого виникають через несвоєчасне подання місцевими органами інформації про склад зареєстрованих осіб, перелік житлово-комунальних послуг і тарифи в місті. У відомстві запевняють: якщо управління соціального захисту населення прийняло в сім’ї документи на оформлення урядової знижки у сплаті житлово-комунальних послуг, субсидія їй буде обов’язково призначена з моменту оформлення заяви, та відповідно буде здійснено перерахунок з місяця призначення житлової субсидії. Тому, якщо в листопаді платіжка за газ чи тепло надійде без відображення субсидії, допомога від держави буде нарахована і її розмір можна буде побачити у реєстрі субсидіантів - на сайті subsidii.ioc.gov.ua.У разі відсутності у платіжці розміру допомоги, субсидіантам рекомендовано сплачувати свій обов’язковий платіж.

 Тим сім’ям, які не встигли оформити житлову субсидію до початку опалювального сезону, Уряд компенсує всі витрати на комунальні послуги.

 

05 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів