Богдан Андріїв провів особистий прийом громадян

Богдан Андріїв провів особистий прийом громадян
Прийшли більше півсотні ужгородців, розглянули близько чотирьох десятків звернень. Були присутні також заступники міського голови Олександр Білак та Ігор Фартушок, керівники структурних підрозділів міської ради.

 

  Про зустріч інформує прес-служба Ужгородської міської ради. Серед запитань ужгородців були такі: про надання земельних ділянок та житла, у тому числі учасникам АТО, уточнення щодо матеріальної допомоги на лікування та реабілітацію після операції, отримання дозволу на здійснення підприємницької діяльності, функціонування торгових зон у центральній частині міста. Просили допомогти з підтвердженням власності на гараж, пояснити причини відмови у нарахуванні субсидій, проблеми з приватизацією житла, покращення житлових умов тощо. Голови ОСББ піднімали питання ремонту покрівель в ужгородських багатоповерхівках, внутрішньоквартальних територій.

 Також мешканці однієї з вулиць, у зв’язку з випадками хуліганства, просили встановити камери відеонагляду.

 Окрім прохань, на прийомі були і слова вдячності, зокрема за перші автобуси нового комунального транспорту, які, як зазначили містяни, дуже зручні для людей із інвалідністю. Також пенсіонерка, котра проживає в одному з помешкань на вулиці Михайла Лучкая, прийшла подякувати міському голові за відремонтований дах будинку.

 

05 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів