Закарпатцям на замітку: як навчитися не нервувати через роботу?

 Закарпатцям на замітку: як навчитися не нервувати через роботу?
Приблизно 70% свого часу сучасна людина проводить на роботі, часто нервує. Як уберегтися від стресових ситуацій? Рекомендації публікує сайт "Корисні поради" https://korysniporady.com.ua/.

 

 Почни свій робочий день із найважчої роботи.

 Варто не перевтомлюватися, робити п’ять хвилин перерви щогодини. Наприклад випийте чашечку ароматного капучіно, послухайте в навушниках улюблену музику, поспілкуйтеся з приємним колегою, вийдіть на свіже повітря, подихайте або навіть пострибайте на місці.

 Постарайтеся змінити своє ставлення до поточних проблем. Почніть ставитися до них як до нових можливостей для самовдосконалення. Згадайте прекрасну фразу: «Якщо вам дістався лимон, зробіть з нього лимонад»

 Користуйтеся на роботі прийомами психологічного захисту від негативного впливу оточуючих. Відомий прийом психологічного захисту «Акваріум»: під час неприємної розмови необхідно уявити, що вас зі співрозмовником розділяє товста скляна стіна акваріума, ти бачиш, як він жестикулює, відкриває рот, але не чуєш, так як всі слова поглинаються водою і трансформуються в бульбашки. 

 Не перевтомлюйтеся, спокійно сприймайте все, що відбудається довкола. Тоді робота буде лише в задоволення!

 

06 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів