Господар з Міжгірщини показав майстер-клас, як коптити м'ясо за давньою технологією

Господар з Міжгірщини показав майстер-клас, як коптити м'ясо за давньою технологією
В окремому будинку-коптильні одночасно під дахом можна коптити до 15 свиней.

 

Технологія, перевірена часом та збережена в єдиному екземплярі. На Міжгірщині настав період копчення м`яса вдома. У нашому випадку це слід сприймати буквально. Адже за коптильну слугує цілий будинок.

Як все влаштовано - знають журналісти "Першого кабельного".

 

07 листопада 2018р.
Çàãðóçêà...

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів

Залишити коментар:

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без будь-яких попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані правоохоронним органам, якщо від них надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати посилання та рекламні повідомлення!

Необхідні поля позначені наступним символом:*