Закарпатський футбол: МФА U-19 йде на зимовий відпочинок у лідерах

Закарпатський футбол: МФА U-19 йде на зимовий відпочинок у лідерах
МФА U-19 завершував першу половину чемпіонату України з футболу першої ліги U-19 з четвертою командою в турнірній таблиці – луцьким «Адреналіном». Матч видався по-справжньому бойовим і напруженим. Господарі заволоділи ініціативою й потроху почали тіснити луцьку команду до власного штрафного майданчика.

 

У центральний частині добре діяв Ігор Королевич, який постачав партнерів гострими передачами. Ігор кілька разів й сам завдавав ударів по воротам суперника, та надійно грав воротар гостей. А на 20-й хвилині він вивів віч-на-віч з воротарем Максима Кодрю, котрий жодних шансів супернику не залишив – 1:0. Наші хлопці й далі продовжили  тиск на володіння «Адреналіна», та суперник також час від часу гостро контратакував. Так на 32-й хвилині серія помилок наших гравців призвела до того, що м’яч опинився в ногах Ожиховського, той зумів правим флангом пройшов повз наших оборонців і потужно пробив під поперечину – 1:1. Та вже через чотири хвилини Ігор Тихненко виграв верхову боротьбу в захисників і головою переправив м’яч у сітку воріт – 2:1. Гості після пропущеного голу дещо активізувалися,а на завершальній хвилині першого тайму під час атаки змусили помилитися нашого захисника у власному карному майданчику. Пенальті взявся пробивати Богдан Гладун, та Максим Колісник зіграв блискуче, відбивши удар гравця «Адреналіну».

Друга половина пройшла в ще більш напруженій боротьбі. Господарі могли ще мінімум двічі вразити володіння луцької команди, однак не щастило, а в одному випадку на допомогу воротарю прийшла стійка воріт після удару головою Василя Герега. Тим не менш, в захисті  наші хлопці відіграли відмінно  й не дали навіть найменшого шансу супернику.

Тож перемога, яка дозволяє закарпатцям йти на відпочинок на першій сходинці.

В інших матчах цього туру маємо такі результати: «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Гірник» (Новояворівськ) – 3:0; «Динамо» (Львів)–«Ніка» (Івано-Франківськ) – 1:2; «Поділля» (Хмельницький) – «Буковина» (Чернівці) – 1:4.

Турнірне становище: «МФА», «Буковина» - 20 очок; «Ніка» - 18; «Прикарпаття» - 13; «Адреналін» - 12; «Динамо» - 11; «Темп» - 4; «Поділля», «Гірник» - 2.

Семен МИХАЙЛИК

 

08 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів