На українсько-словацькому кордоні затримали закарпатця-браконьєра

На українсько-словацькому кордоні затримали закарпатця-браконьєра
Місцевий житель прикордонного селаповідомив дільничному інспектору відділення «Соломоново» відділу «Тиса», що чув постріли неподалікдержрубежу.

 

З метою перевірки інформації у вказане ним місце було вислано групу реагування. Невдовзі, за 500 метрів до кордону правоохоронці помітили чоловіка зі зброєю. Правопорушника затримали та доставили до підрозділу для з’ясування причин знаходження у контрольованому прикордонному районі. Затриманий мав при собі нарізну рушницю кустарного виробництва та набої до неї. Як встановили військові, у прикордонні він полював на дичину без відповідного дозволу.

Після встановлення особи правопорушникапритягнули до адміністративної відповідальності за ч.1 ст. 85 КУпАП «Порушення правил використання об’єктів тваринного світу». Про виявлення браконьєра прикордонники проінформувалиспівробітників Нацполіції. Екіпаж слідчої оперативної групи НПУ, що прибув у відділення, склавтакож матеріали справи про кримінальне правопорушення за ст. 263 ККУ «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами», а також вилучив у браконьєра незаконнузброю та набої до неї.

Прес-служба Чопського прикордонного загону

 

08 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів