Протягом двох місяців у Таїланд - без віз. Закарпатці можуть скористатися нагодою

Протягом двох місяців у Таїланд - без віз. Закарпатці можуть скористатися нагодою
Екзотична країна тимчасово скасувала візовий збір, який був таки доволі відчутним.

 

Дедалі частіше закарпатці, яким набрид Єгипет, Туреччина й Хорватія, обирають для відпочинку екзотичні країни. Таїланд, Шрі-Ланка, острів Занзібар і багато інших цікавих місцин приваблюють неповторною красою та порівняно лояльними цінами. Ось тільки переліт туди й назад нерідко перевищує вартість тижневого відпочинку «на місці». Що ж, наразі є чудова нагода трішки здешевити поїздку. Та, хоча – чому трішки? Таїланд відмінив візовий збір для українців, який раніше складав 60 доларів США.

Сума чимала, тож очевидно, що країна очікує таким чином залучити якомога більшу кількість туристів до країни в період новорічно-різдвяних свят, зимових шкільних канікулів.

Економія ж суттєва: рахуйте самі, родина у складі двох дорослих та двох дітей зекономить одразу 240 доларів! Краще ці гроші витратити в самому Таїланді на сувеніри й подарунки…

Переліт за маршрутом «Київ – Бангкок – Київ» обійдеться в суму 542 євро в обидва боки (якщо летите компанією МАУ), за 406 євро можна злітати за цим же маршрутом, якщо скористаєтеся послугами авіакомпанії Qatar Airlines.

Погода в цей період у Таїланді просто чудова: з грудня до середини березня в країні найбільш комфортні умови: прохолодні для тропіків + 28 ... + 30 вдень і + 23 ... + 25 вночі, практично повна відсутність дощів, спокійне море без високих хвиль. Вода прогрівається до + 27 ... + 28.

А ви вже спланували святкування Нового року?

uzhgorod.net.ua

 

09 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів