На Іршавщині жінка забила досмерті власного чоловіка дерев’яним поліном

На Іршавщині жінка забила досмерті власного чоловіка дерев’яним поліном
Співробітники слідчого відділення та сектору кримінальної поліції Іршавського відділення поліції встановлюють обставини та мотиви злочину, що трапився у одному із сіл на території району. За фактом розпочато досудове розслідування.

 

До поліції Іршавщини надійшло повідомлення про передчасну смерть 48-річного жителя одного із сіл  Іршавського району. Слідством встановлено, що 59-річна співмешканка загиблого, у ході сімейної сварки, схопила з печі дерев’яне поліно та нанесла чоловікові кілька ударів по тілу та голові. Отримані тілесні ушкодження для потерпілого стали смертельними. 

«Виїхавши на місце події, поліцейські встановили, що зовні на тілі померлого наявні незначні синці. Присутня на огляді співмешканка стверджувала, що чоловік втратив рівновагу і впав, тому на тілі і є ушкодження. Проте, у ході проведення судово-медичної експертизи медики  виявили внутрішні травми, не характерні для падіння. У зв’язку з цим кваліфікацію справи було змінено на умисне вбивство. Проведеними слідчо-оперативними діями було встановлено, що травми, які призвели до смерті чоловіка, йому завдала співмешканка», - зазначив керівник слідчого відділення  поліції Іршавщини Михайло Світлинець. 

Слідчі дії у провадженні тривають. Поліція збирає доказову базу, а тим часом відносно 59-річної жінки вирішується питання про обрання їй міри запобіжного заходу. 

У справі триває досудове слідство. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

09 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів