Оздоровлення і відпочинок в санаторії «Шаян»

Оздоровлення і відпочинок в санаторії «Шаян»
Сучасний спосіб життя вимагає від людини максимальної віддачі, але не потрібно забувати про повноцінний відпочинок. Вдалий відпочинок може розкрити ваш творчий потенціал, додати життєвої сили та енергії, збагатити внутрішній світ.

 

В Україні є багато чудових місць для відпочинку, особливої уваги заслуговує мальовниче Закарпаття. Красиві краєвиди, м’який клімат, безліч екскурсій, чисте повітря – усе це Закарпаття. Тут є велика кількість оздоровчих санаторіїв, які ідеально підходять для традиційного відпочинку. Всі санаторії Закарпаття пропонують сучасний сервіс, широкий перелік послуг.

 Санаторій "Шаян" 

Знаходиться санаторій на березі річки Тиса, в місцевості з хорошими кліматичними умовами. Гостям сподобається віддаленість оздоровчого закладу від транспортних магістралей, від великих міст.  

В санаторії "Шаян" успішно лікують гастроентерологічні захворювання: гастрити, коліти, виразки, панкреатити. Сюди приїздять пацієнти з захворюваннями сечовидільної системи, з хворобами опорно-рухового апарату. 

Основні лікувальні фактори санаторію – мінеральні води Шаянського родовища. Гідрокарбонатно-натрієві води за своїм складом схожі на "Боржомі". Шаянські води сприяють стимуляції жовчоутворення, нормалізації внутрішніх середовищ організму.

Детальний опис санаторію 

Оздоровчий санаторій "Шаян" пропонує дієтичне харчування, ефективне лікування та цікаві розваги. Недалеко є відкритий басейн, а на території закладу знаходяться тренажери, спортивний майданчик.

Інфраструктура та сервіс

  • 2 корпуси для проживання;
  • соляна кімната;
  • бювет з мінеральними водами;
  • унікальна фіто-бочка;
  • простора їдальня;
  • конференц-зал;
  • кріосауна та косметичний салон.   

Є Wi-Fi, настільний теніс, бібліотека, волейбольний майданчик, місце для паркування автомобілів. Гостям санаторію "Шаян" пропонують цікаві екскурсії, походи. 

Номерний фонд включає 1-, 2 та 3-кімнатні номери. В кожному з номерів є холодильник, телевізор, сучасні меблі, санвузол. В трьохкімнатному "люксі" знаходяться 2 спальні кімнати і 1 вітальня.

 Щоб правильно обрати номер та путівку в санаторій "Шаян", потрібно зайти на сервіс онлайн-бронювання "Захід Курорт". Консультанти допоможуть правильно зробити вибір, дадуть відповіді на ваші запитання. 

 

12 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів