Народні депутати від Закарпаття вимагають забезпечити належний габаритно-ваговий контроль на дорогах області

Народні депутати від Закарпаття вимагають забезпечити належний габаритно-ваговий
контроль на дорогах області
Із відповідним запитом до Державної служби України з безпеки на транспорті звернулися народні депутати Роберт Горват, Валерій Лунченко та Василь Петьовка. Про це сьогодні повідомив співавтор запиту Роберт Горват на власній сторінці у соцмережі Фейсбук.

 

«Для капітального ремонту автомобільної дороги М-25, на відрізку між містом Чоп та селом Велика Добронь із Держбюджету цього року виділили 150 мільйонів гривень. Цей шлях, що з’єднує прикордонний Чоп із Мукачевом, не бачив ремонту практично 30 років, а зараз тут уже оновлено 16 км дорожнього покриття та три мости. Роботи на четвертому саме завершуються. Проте через недостатній контроль за вагою вантажів, що перевозяться цією дорогою, покриття шляху уже починає руйнуватися», - повідомив Роберт Горват.

За словами народного депутата, завдяки коштам Дорожнього фонду цього року роботи на українських автошляхах були особливо активними.

Тож Роберт Говарт, Василь Петьовка та Валерій Лунченко звернулися до Державної служби України з безпеки на транспорті з вимогою забезпечити належний габаритно-ваговий контроль на автомобільному транспорті при перевезенні вантажів у Закарпатській області.

Про це інформує прес-служба народного депутата України Роберта Горвата.

 

13 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів