Закарпаття - єдина область, де профспілкова спартакіада відбулася 28 разів поспіль!

Закарпаття - єдина область, де профспілкова спартакіада відбулася 28 разів поспіль!
У спорткомплексі «Юність» відбулися фінальні змагання обласної міжгалузевої спартакіади профспілок. У них взяли участь 15 збірних команд обласних організацій галузевих профспілок, облпрофради, підвідомчих організацій – усього понад 300 учасників. У проведенні спартакіади її організаторам допомагала обласна організація ФСТ «Спартак».

 

Відкрили спартакіаду голова Закарпатської облпрофради Володимир Фленько, заступник начальника – начальник відділу управління молоді та спорту облдержадміністрації Олег Муртазін, головний суддя спартакіади, суддя Національної категорії Анатолій Плеханов.

У волейболі серед жіночих команд перше місце завоювали освітяни. Поміж чоловічих команд найсильнішими виявилися спортсмени держустанов. У дартсі не мав рівних голова облорганізації профспілки працівників автотранспорту та шляхового господарства Олександр Воронін.

У турнірі з міні-футболу перемогу здобула команда автотранспортників. У змаганнях з шахів найсильнішими були Ольга Юшко (охорона здоров’я) і Семен Найгебавер (освіта), у шашках – Галина Віхніна (легка промисловість ) і Володимир Шопа (освіта). У гирьовому спорті у ваговій категорії до 70 кг. чемпіоном став Микола Прокоп (освіта), до 90 кг. – Валерій Куципак (лісові галузі), понад 90 кг. – Іван Гаврилець (автотранспорт), а в командному заліку перемогли

автотранспортники. У настільному тенісі кращими були Тетяна Бутко і Микола Рипкович (охорона здоров’я). Завершилися змагання перетягуванням канату, де впевнену перемогу здобули освітяни.

За підсумками спартакіади найбільшу кількість призових місць завоювали спортсмени обласних організацій профспілок: працівників охорони здоров’я (Володимир Турок) – 10, освіти і науки (Тетяна Повханич) - 9, автотранспорту та шляхового господарства (Олександр Воронін) – 8, державних установ (Діана Гондорчин) - 4. А усього призерами спартакіади в окремих видах стали представники 8 команд галузевих профспілок з 15 учасниць.

Про це повідомляє прес – центр облпрофради.

 

14 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів