Закарпатські рятувальники продовжують співпрацю з польськими колегами

Закарпатські рятувальники продовжують співпрацю з польськими колегами
Сьогодні в Ужгороді в рамках проекту "Удосконалення системи рятування та управління кризовими ситуаціями в Закарпатській області - Україна" відбулася чергова міжнародна зустріч.  Проект реалізується Фундацією іHELP Institute та фінансується програмою польського співробітництва з розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща

 

Відтак українські та польські рятувальники опрацюють питання спільної взаємодії та співпраці з питань надання допомоги між країнами на випадок виникнення надзвичайних ситуацій. Сьогодні, 16 листопада, в одному з готельно-ресторанних комплексів Ужгорода відбулася конференція щодо співпраці. На зустрічі були присутні: заступник голови Закарпатської обласної ради Петро Грицик, заступник директора Департаменту реагування на надзвичайні ситуації ДСНС України Василь Сніцар, а з польської сторони -  радник міністра закордонних справ республіки Польщі Барбара Михаловська, голова наглядової ради Фундації іHELP Institute та екс-заступник голови державної пожежної служби Польщі Рішард Гроссет.

Учасники міжнародної зустрічі завітали до Управління ДСНС України у Закарпатській області. Тут в урочистій обстановці польські колеги передали українським рятувальникам  два комплекти спеціалізованого гідравлічного інструменту марки Weber.  Вартість цього обладнання становить більше 37 тисяч євро.

Інформує У ДСНС України у Закарпатській області .

 

16 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів