Закарпатцям до відома: "Чорна п'ятниця" вже стартувала. Де і що розпродують?

Закарпатцям до відома: "Чорна п'ятниця" вже стартувала. Де і що розпродують?
2018 року цей день припадає на 23 листопада.

 

Чорна п'ятниця — п'ятниця після Дня подяки у США. З неї починається традиційний різдвяний сезон розпродажів. Через те, що День подяки приходиться на четвертий четвер листопада, «Чорна п'ятниця» випадає в проміжок часу з 23 по 29 листопада. Проте в Україні розпродажі розпочався ...за три дні до «Чорної п'ятниці». Так, уже чимало сайтів пропонують від сьогодні обирати товари. Пропонуємо читачам короткий огляд, де і що вигідно брати вже, а де варто почекати.

Так, одяг, взуття, косметика, миючі засоби та товари для дому вже сьогодні за "чорноп'ятничними" цінами пропонує один із найбільш відомих інтернет-сайтів https://kasta.ua

Репетицію "Чорної п'ятниці" вже оголосив і один із магазинів техніки: 

Хороший варіант - заглянути на сайт http://blackfriday.skidochnik.com.ua/ - тут підбірка сайтів і брендів, які пропонують за зниженими цінами.

 

Більше того, тут можна обрати товар, який вас цікавить, за категоріями.

Наприклад, техніка:

...або одяг і взуття на цьому ж сайті:

Також усі інтернет-магазини електроніки пропонуватимуть цієї п'ятниці розпродажі. Але будьте пильні: якщо вас щось цікавить, то каще випишіть ціну сьогодні, а потім порівняйте з тією, яку пропонуватимуть 23-го. Не виключено, що ціни до п'ятниці просто перемалюють: напишуть більші, перекреслять, і на честь такої дати просто напишуть таку, яка їм вигідна.

Одне слово, готуйтеся до розпродажів, вдалого полювання назнижки!

uzhgorod.net.ua 

 

 

19 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів