Депутат облради Андрій Андріїв: «Дорогу «Середнє-Лінці-Шкуратівці-Ракошино» ремонтують уперше за роки незалежності»

Депутат облради Андрій Андріїв: «Дорогу «Середнє-Лінці-Шкуратівці-Ракошино» ремонтують уперше за роки незалежності»
Вартість капітального ремонту – 80 млн грн, ремонтні роботи триватимуть до 2020 року

 

Про ремонт дороги обласного значення «Середнє-Лінці-Шкуратівці-Ракошино» написав сьогодні на своїй сторінці в мережі Фейсбук депутат, голова постійної комісії з питань розвитку бізнесу, виробничої інфраструктури, банківської діяльності та інвестицій Закарпатської обласної ради Андрій Андріїв:

«Сьогодні разом із директором Департаменту інфраструктури Закарпатської ОДА Едуардом Маляром оглянули хід робіт на дорозі обласного значення «Середнє-Лінці-Шкуратівці-Ракошино». Ця траса протяжністю 23,4 км з’єднує численні села Ужгородського та Мукачівського районів. Роботи здійснюють за рахунок Дорожнього фонду, загальна вартість проекту близько 80 млн грн. За умовами тендеру, ремонт триватиме до 2020 року.

Важливо, що за роки Незалежності України на цій автодорозі здійснювали тільки поточний або ямковий ремонти. Чому наполягаємо тепер на капітальному? Тому, що капітальний ремонт має  гарантійний термін 7 років, а це означає, що протягом усього цього часу підрядних зобов’язаний забезпечити експлуатацію дороги належним чином. Упевнений, що вже скоро дороги в нашій області справді приведуть до належного стану і вони довго служитимуть людям».

Як уточнив Едуард Маляр, роботи з капітального ремонту цієї автодороги триватимуть і протягом наступних двох років, адже даний проект, за тендерними умовам, має бути реалізований до 2020 року. Проект великий, тож і потребує значних капіталовкладень та часу для роботи.

uzhgorod.net.ua

 

19 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів