В Ужгородському університеті взялися за впровадження інноваційних технологій

В Ужгородському університеті взялися за впровадження інноваційних технологій
У понеділок, 19 листопада, відбулося чергове засідання Вченої ради УжНУ, головним питанням стало впровадження інноваційних технологій у навчальну та адміністративну діяльність університету. Також на засіданні розглянули атестаційні справи та прийняли низку організаційних рішень.

 

Про впровадження інноваційних технологій розповів в.о. начальника Центру Інформаційних технологій  Олексій Куруца. У своїй доповіді він торкнувся питання роботи сайту електронного навчання. Наразі в системі електронного навчання є  5121 користувачів та 1522 навчальних курсів. Кількість переглядів сторінок від початку 2018 року збільшилася на 115% і наразі становить 1 181 727 відвідувань. 

«Також важливою роботою є діяльність електронного репозитарію, можемо сказати, що динаміка є доброю, хочу закликати викладачів і надалі завантажувати наукові документи та використовувати їх у роботі. У світовому рейтингу Transparent Ranking of Repositories ми маємо 200 місце, та входимо до топ-10 в Україні. Також університет активно працює в соцмережах, спостерігається зростання відвідування офіційної сторінки у фейсбуці, нещодавно створена офіційна сторінка університету в  Instagram» - наголосив Олексій Куруца.

Також за останні 3 роки УжНУ піднявся більше ніж на 2000 сходинок у світовому рейтингу університетів Webometrics і увійшов у ТОП-20 українських вишів.

Опісля були розглянуті атестаційні справи. Вчені звання професора на кафедрі економіки і підприємництва було присвоєне Лесі Газуді  та Михайлові Газуді. Також Вчена рада затвердила теми дисертаційних досліджень аспірантів першого року навчання, підтвердила затвердження, уточнення тем дисертацій та надання дозволу на наукове керівництво.

Наступне засідання Вченої ради відбудеться 20 грудня.

Інформаційно-видавничий центр УжНУ

 

20 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів