Акція протесту в Нижніх Воротах триває. Кого пропускають?

Акція протесту в Нижніх Воротах триває. Кого пропускають?
Uzhgorod.net.ua вже зранку повідомляв про те, що закарпатці долучилися до оголошеної всеукраїнської акції непокори водіїв на "євробляхах"

 

Як ми вже повідомляли з посиланням на лідера громадської організації "Доста Закарпаття" Павла Павлова, станом на 9 годину ранку, автомобілів на трасі практично не було, очевидно, через вже оголошену всеукраїнську акцію непокори водіїв на "євробляхах". Протестуючі стояли цілу ніч, до самого ранку. Вночі їх прийшли підтримати місцеві. За попередніми даними, автівки пропускали по 5 хвилин кожних дві години.

Зараз, станом на 12.00, ситуація аналогічна: учасники акції так само перекривають трасу в Нижніх Воротах, проте їх не так і багато – близько двох десятків.

Як розповів Павло Павлов кореспонденту uzhgorod.net.ua, "...ми працюємо ротаційно, нема сенсу тут стояти сотнями. Зараз - одні, після обіду – інші, вночі треті".

Поки стоятимуть – Павло не знає, каже, що це мають зараз спільно вирішити всі учасники Всеукраїнської акції.

Наразі пропускають через заблокований пост тільки автомобілі, в яких знаходяться родини з дітьми, хворими.

Усі інші, за словами Павла, стоять годину, відтак через невеличке кількахвилинне вікно мають змогу проїхати. Потім – знову очікування.

"Влада не чує наших вимог, не хоче до нас виходити, боїться нас", – прокоментував лідер громадської організації.

Нагадаємо, що трасу Київ - Чоп у районі села Нижні Ворота було заблоковано ще вчора близько обіду. Серед вимог протестувальників – від проблеми тарифів та цін на пальне до вирубки лісу та діяльності нелегальних АЗС на Закарпатті. Протестувальники вимагають зустрічі з керівництвом області.

uzhgorod.net.ua

 

20 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів