У Закарпатському муздрамтеатрі стартує театральний проект «Весна»

У Закарпатському муздрамтеатрі стартує театральний проект «Весна»
В Закарпатському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені братів Шерегіїв здійснює постановку новорічної казки молодий київський режисер Микола Бабин. Він є керівником Театральної студії «ВІК» і засновником оригінального творчого проекту «Весна», який працює вже третій сезон.

 

Ідея проекту – неформальні зустрічі з провідними фахівцями театру. Адже завжди цікавими є контексти створення мистецьких явищ. В рамках проекту «Весна» вже відбулися понад тридцять зустрічей з відомими театралами України. Зокрема, з режисерами Дмитром Богомазовим, Станіславом Мойсеєвим, Віталієм Малаховим, акторами Риммою Зюбіною, Богданом Бенюком, драматургом Наталією Ворожбит.

Працюючи в Ужгороді, Микола Бабин запалився ідеєю розповісти і про закарпатське театральне середовище. Адже головна родзинка цих творчих зустрічей полягає в тому, що вони записуються на відео і виставляються в Інтернеті. А значить -- стають доступними для всіх цікавих.

Перша закарпатська зустріч в рамках проекту «Весна» відбудеться у середу, 21 листопада, о 16.00 на малій сцені Закарпатського муздрамтеатру. Гостями Миколи Бабина стануть директор найбільшого театру Закарпаття Василь Марюхнич та його заступник із творчих питань, актор Любомир Геляс. Найближчим часом плануються також зустрічі з режисером та актором  Михайлом Фіщенком та драматургом Олександром Гаврошем. Вхід на проект «Весна» вільний.

uzhgorod.net.ua

 

20 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів