В Угорщині гравці МФА U-19 потренувалися, зіграли спаринг і добре відпочили

В Угорщині гравці МФА U-19 потренувалися, зіграли спаринг і добре відпочили
Команда МФА U-19 після завершення обласного чемпіонату та першої частини сезону в першій лізі чемпіонату України U-19 відправилася на 4-денний тренувальний збір (13 – 16 листопада) до угорської Кішварди.

 

Як повідомив наставник команди Віктор Ряшко, в перший день збору хлопці провели тренування, а наступного дня зустрілися з однолітками місцевого СК «Варда». Наші хлопці впевнено переграли господарів із рахунком – 2:1, у складі МФА дублем відзначився Василь Герег.

Наступного дня в команди був вихідний, який наші хлопці провели в Ніредьхазі, де відвідали місцевий зоопарк, ще ряд визначних місць цього угорського міста, а ввечері побували в ніредьхазькому аквапарку. Наступного дня МФА повернувся додому.

«Наразі хлопці відпочивають – почалися зимові канікули, команда збереться вже після новорічно-різдвяних свят і розпочне підготовку до весняної частини чемпіонату», – зауважив тренер МФА Віктор Ряшко.

Слід відмітити, що наші хлопці в Кішварді зустрілися з екс-гравцем збірної України та київського «Динамо» Олександром Мілевським, який нині захищає кольори «Варди» і, звісно, зробили командне фото з зіркою.

Семен МИХАЙЛИК

 

21 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів