Ужгород долучився до відзначення Дня Гідності та Свободи (ФОТО)

Ужгород долучився до відзначення Дня Гідності та Свободи (ФОТО)
Сьогодні Україна відзначає День Гідності та Свободи. В Ужгороді відбулися пам’ятні заходи з нагоди п’ятої річниці Революції Гідності, вшанування Небесної Сотні. Вшанували і громадянський подвиг учасників Помаранчевої революції.

 

На площі Народній біля пам'ятного знаку борцям за свободу і незалежність України запалиkи свічки та лампадки. Хвилиною мовчання віддали честь героям, котрі поклали життя за майбутнє України.

Участь в урочистостях взяли голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль, голова облради Михайло Рівіс, Ужгородський міський голова Богдан Андріїв, керівники обласних та міських управлінь і служб, громадськість, представники ЗМІ, священнослужителі тощо.

Традиційно пролунала «Пливе кача». Виконала трагічну пісню-символ солістка Заслуженого академічного Закарпатського народного хору Василина Голянич. 

Крім того, всередині обласної адміністрації триває фотовиставка світлин ужгородського Євромайдану. Сьогодні ввечері запалити свічки пам’яті ужгородці зможуть і біля будівлі Закарпатської ОДА та облради.

 

21 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів